In overleg T-shirt bestellen mogelijk: Ecologisch katoen, print vervaagd door wassen. Onkosten vooraf betalen. 5 euro extra ten bate Stichting Leeuw. GEEN tijdsdruk. Ruiling niet mogelijk. Klachten rechtstreeks leverancier T-shirt. In overleg aanpassingen mogelijk of andere foto van website.

Vladimir DSC00597

Logo gemaakt van de foto van de Siberische tijger genaamd Vladimir. Woont bij Stichting Leeuw in het park Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Bedrukking T-shirt is getest. Dit logo komt erg goed uit op zwart. Kan alleen op hele lichte of hele donkere kleuren gedrukt worden. (Wit, Zwart, donker grijs, zand kleur.)  

Masrya en Nero enjoy life

Logo gemaakt van een foto van de Afrikaanse leeuwin genaamd Masrya. En Afrikaanse leeuw Nero Met als tekst Enjoy your Life. Dit is een voorbeeld. In principe kan er iedere tekst geplaatst worden (let daarbij wel op de ruimte) Door Stichting Leeuw zijn Masrya en Nero gered en inmiddels terug gebracht naar Zuid-Afrika. Samen zijn ze woonachtig bij Emoya Big Cat Sanctuary in Vaalwater Zuid-Afrika in de semi vrije natuur. Bedrukking getest. Kan enkel op zwart, wit of natuur kleur worden gedrukt. Op zwart komen ze erg mooi uit.

Masrya DSC09564 Enjoy

Logo gemaakt van een foto van de Afrikaanse leeuwin genaamd Masrya. Met als tekst Enjoy Life. Dit is een voorbeeld. In principe kan er iedere tekst geplaatst worden (let daarbij wel op de ruimte) Door Stichting Leeuw is Masrya gered en inmiddels terug gebracht naar Zuid-Afrika. Masrya is nu samen met Nero woonachtig bij Emoya Big Cat Sanctuary in Vaalwater Zuid-Afrika in de semi vrije natuur. Bedrukking getest. Kan enkel op zwart, wit of natuur kleur worden gedrukt. Op zwart komt ze erg mooi uit.

Nero _DSC8678

Logo gemaakt van een foto van de Afrikaanse leeuw genaamd Nero. Door Stichting Leeuw is hij opgevangen en inmiddels terug gebracht naar Zuid-Afrika. Nero is nu woonachtig bij Emoya Big Cat Sanctuary in Afrika in de semi vrije natuur samen met Masrya. De bedrukking is getest en dit logo komt erg mooi uit op een zandkleurig t-shirt. Dit logo kan alleen op hele lichte of hele donkere kleuren worden gedrukt, zoals zandkleur, wit, zwart.   .

Masrya DSC09564

Logo gemaakt van een foto van de Afrikaanse leeuwin genaamd Masrya. Door Stichting Leeuw gered en inmiddels terug gebracht naar Zuid-Afrika. Masrya is nu samen met Nero woonachtig bij Emoya Big Cat Sanctuary in Vaalwater Zuid-Afrika in de semi vrije natuur. Bedrukking getest. Kan enkel op zwart, wit of natuur kleur worden gedrukt. Op zwart komt ze erg mooi uit.    

Kallas _ DSC9061

 Logo gemaakt van een foto van Kallas. Tijger Kallas werd samen met haar moeder Goha opgevangen door Stichting Leeuw. Kallas had een nekhernia. Helaas is Kallas inmiddels overleden. Bedrukking is getest en kan enkel op zwart, wit of natuur kleur worden gedrukt.    

Vladimir te water _DSC9346

Vladimir is een Siberische tijger en woont in het park Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Bedrukking is getest en kan op alle kleuren worden gedrukt.

Ayla 2 _DSC9177

Ayla is geboren bij Stichting leeuw. Ex-circusleewen vader Bakari en moeder Jessy werden door de stichting opgevangen en later kwam er als verrassing Ayla. De bedrukking is getest en kan op alle kleuren worden gedrukt.

Lief klein wolfje _DSC2195

Een jong Europees wolfje en een jong Hudson Bay wolfje gebroederlijk bij elkaar. De wolfjes zijn geboren op landgoed Hoenderdaell. Het Hudson Bay wolfje woont inmiddels in de Olmense zoo en het Europese wolfje in Engeland. De bedrukking is getest en kan op alle kleuren worden gedrukt.

Vladimir te water _DSC9346

Vladimir is een Siberische tijger en woont in het park Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Bedrukking is niet getest en kan enkel op wit worden gedrukt.

Ayla 4 _DSC9177

Ayla is geboren bij Stichting leeuw. Ex-circusleewen vader Bakari en moeder Jessy werden door de stichting opgevangen en later kwam er als verrassing Ayla.   Bedrukking is niet getest maar zou enkel op wit kunnen worden gedrukt.